torek, 14. december 2010

1024570 - RTV in ostala reketiranja

[dorki22]
> [depersin]
 > Dejansko v tem zakonu lahko odpoveš naročnino in rečeš, da nimaš televizorja. Če bi bil sprejet novi zakon, te možnosti ne bi imel.

Tega pa nisem vedel, hvala za info.

Da je podlaga za reketiranje državljanov, ali posedujejo kos plastike in silikona, ki se mu reče TV aparat, ali ne, kriterij za izdajo fakture za plačilo pa ali imajo električni števec ali ne, je dokaz, da je naša država pač primitivna butalistanska fašisto-komunajzarska đamahirija. Fakin TV aparat?! V letu 2010. Bogtenimarad!

Državljan svobodne države ima lahko TV aparat za monitor, za prezentacije, za gledanje filmov iz drugih medijev, za gledanje drugih plačljivih kanalov itd. Ali pa konec koncev kot podstavek za rože ali kot digital frame za prikaz fotk. Kdo mu kaj more?

Kako sme kdorkoli v svobodni državi pogojevati lastništvo nad neko elektronsko napravo in siliti državljanom plačevanje reketa zato, ker premorejo kup kitajskih čipov v korejski škatlici?

Ta država, oz. politična oblast te države je fašistični gnoj od gnoja, ki se spreneveda in nateguni, kar ni čudno glede na to kdo vlada 20@45.

Če si politika in državni funkcionarji zares iskreno prizadevajo za slovensko nacionalno kulturo, hehe, in če si naša nacija s svojo državo, tako kot vse države na svetu želi imeti nacionalno televizijo, potem se to naj uredi lepo transparentno in častno, neposredno pod nadzorom parlamenta, iz proračuna, osebje, ki dela na nacionalnem elektronskem mediju pa losa sramotne dolžnosti pobiranja ločenega prisilnega reketa, saj je vsakomur jasno, da tu gre za davek. Kakšni kurac neki nategunski števci in butalsko-alibijevski tv aparati?!

Če si pa kdorkoli prizadeva, da bi produkcijo nacionalke delno ali v celoti komercialno tržil, naj delno ali v celoti zakodira program in kodirane vsebine ponudi komercialno na prostovoljni osnovi. Lepo, transparentno, nenasilno, proti plačilu prostovoljne naročnine za dostop do plačljive komercialne vsebine!. 

In seveda nastajanje te vsebine se iz proračuna ne smejo kriti. In to je vse. Hrvati imajo svoje satelitske oddaje zakodirane, ko je dnevnik pa kodiranje pač izklopijo. Hočeš gledati dnevnik - evo đabest iz proračuna, hočeš gledati zabavno oddajo "večerna šola", e ne može, plačaj pa glej. Simpl ko škampi na buzaro, jebote. 

In kaj je tam potem narobe? Jahh, narobe je da so tak kot mi banana republika, pa vseeno državljane silijo, da plačujejo reket, namesto, da priznajo, da so davki že previsoki, pa bo država znižala porabo za toliko da pokrije potrebe nacionalne TV. Pač, kar se je mali komunistek Stipica Mesić naučil leta 1970, to stari zarostani komunajzar Stipe Mesić vzakoni leta 2005. Jebiga, dečkeci, slaba vam karma, tak kot nam. Komunajzer-fašistična karma!

Evo, poglejte našega Gustlna. Ima lepo plačljive vsebine in đabest vsebine. Hočeš brati plačljivo vsebino - plačaj; Vsebina Spomenike Hribarke - Na đabest! He,he. Nekega dne bo plačljivih pač večina. Če je verjeti onemu Murdochu al kaježe. Za koji kurac bi pa RTVSLO bila drugačna?

Btw, pokazatelj kako se komunajzer papki v svojem nategunjenju in palamudenju hitro in grdo lahko zaštrikajo je to, da pri TV, kjer je "vinjeta" uresničljiva brez težav za tote kodirane, nadstandardne, ekstra komercialne vsebine, mi vinjet nimamo, na cestah, kjer alternative za AC načrtno in sistematično nimamo, zaradi česar v bistvu pri vsaki formi cestnine gre za davek, pa imamo. 

Motivacija za takšno palamudenje je seveda v celoti ideološke in doktrinarne narave, saj v komunajzarski doktrini takšne zadeve pač vedno konsistentno rešujejo s prisilo fašistoizirane države, ki je v njihovem ujetništvu.

Tako funkcionira "nacionalna TV" v vseh zares demokratičnih in svobodnih državah. Naši nateguni se pa neki pačijo in pretvarjajo, češ da gre za normalno rešitev. V resnici so pa nategunski rentarski smrdljivci, ki nimajo jajc naciji transparentno priznati, da bi radi nacijo obdavčili do kosti, oz. da bi naciji radi prikrili, da smo najbolj obdavčena nacija na svetu, pa eto izumljajo vedno nove prikrite davke, češ da gre za nekšne "prispevke".

Cilj komunajzarof je reinkarnirati razmere iz prve inkarnacije etato-nasilno-uravnilovskega državno-fašisto-boljševiziranega kapitalizma v katerem ljudje ne smejo imeti prevelike zasebne lastnine pa se jih eto z davki skuša oskubiti do nivoja eksistencialne ravni, ki komaj pomeni vegetiranje na človeka nevredni ravni.

Vsa čast naciji, ki je vsaj to gnilo zločinsko zamisel plenilske komunajzarske sodrge zavrnila na referendumu. Ni veliko, ni bogvekaj, človeka pa vseeno veseli ko smo Slovenci normalni in pametni. Daja upanje.

Sam, ta nacija me vseeno ne zadovolji in me zaradi neuravnovešenosti, ki meji na absurd, preseneča. Kje je referendum za zavrnitev ropa dveh tisočletij, a.k.a. "pokojninske reforme"? Kje so protesti?! Kje so napisi žurnalistov, ki razkrinkajo nategunsko naravo tega hepeninga?! Kje so strokovnjaki, da povedo kakšna bi poštean in modra reforma morala biti?! Kje ?! Kje?! Kje?!

No, ko bomo imeli ta referendum in zahrbtno komunajzarsko zamisel zavrnili, bom vedel, da je nacija stopila na pota ozdravitve. Saj gre za najbolj prvovrstno krucialno vprašanje. Bolj resnega in bolj krucialnega skorajda ni! Samo še EDS bi bil bolj krucialen. 

In o davkih bi morali tudi zahtevati referendum z naslednjim referendumskim vprašanjem: "Ali ste za to, da se uvede EDS v višini X procentov in davčnim pragom 18 tisoč EUR bruto letno?s čimer bi končno ukinili davčni aparthaid naperjen proti najboljšim sinovom in hčeram nacije, ter tudi prihodujočim iz dela končno omogočili plačevanje flat davka na enaki ravni kot drugim davkozavezancem, ter s tem za večno eliminirali protislovensko in proti delu ter v korist brezdelnežev in rentarjev naperjeno etato-fašisto-komunajzarsko uravnilovsko divjanje?"

Udeležba bi po mojem bila plebiscitarna, rezultat pa - 550 tisoč rentarsko-oportunističnih pizdekov proti in 1,1 milijona za. Buy, buy etato-fašisto-komunajzerizem". Buy, buy finančna in državno-uredbena podstat zločinskega plenilskega režima!

Link

Ni komentarjev: