ponedeljek, 6. december 2010

1015623 - tovariš Ku®čan je očitno na nečem močnem, namreč halucinira, da je v Sloveniji bil neoliberalizem

Ajd, tovariš Clio, gibaj malo v smeri smetišča zgodovine. Tata ti je Neo, mama pa liberalizem. Ti si prvi, ki najbolj od vseh veš, da tega v SLO ni bilo niti za eno samo mikrosekundo in ćarđ niti na najnižjih ravneh družbene piramide moči in oblasti in še bolje veš, da je vse zlo katerega posledica je ta kriza v Sloveniji bilo povzročeno po tvojih 30 tisoč redečkhmerskih tajkunih in tajkunčičih in seveda po tvoji kompartiji, ki je ustoličila in povsod razširila metastaze raka imenovanega podmizna okoloskupnoskledna kartelno-rentarska brezmejno orgija tvojih kleptokamariljnih kompartijskih plenilskih antiprostotržnikov. 

Pod vodstvom in kontrolo tebe in tvoje kompartije. 

Sikter z "neoliberalizmom" in podobnimi jajci, ker tvoj Potrč in Jankovič niste nikakršni fakin neoliberalci, pa ste nam preko "sanacij" ENELBE, zemonskega kartela in PAYGo pokradli in bailotali in orgijali kolikor in kakor se vam je zdelo. In se ravnokar pripravljate ukrasti še 100 milijard na vsakih 40 let od folka, ki služi s svojim delom.

In nas zadolžili do ravni suženjstva. In kar je svetovnega sranja ga k nam zanesli kolikor se vam je zdelo, kolikor ste ga pač vi pripustili v sicer hermetično zaprto ksenofobno gospodarstvo, pretežno v lasti države in tvojih nazi-socialističnih klepto tajkunov. 

Skratka, išo raz - sikter, na smetišče zgodovine, kdo te pa potrebuje, pizdek boljševiško-fašistični!

Link

Ni komentarjev: