četrtek, 2. december 2010

1010571 - celo tovariš Stanovnik spoznava pravo nrav SD

"Kakšna stranka je to, ki se imenuje socialdemokratska, čeprav ni niti socialistična, niti socialna, niti socialdemokratska," se glede Pahorjevega SD-a sprašuje Stanovnik.

Jahh, tovariš Brkač-Kričač, to je vaša stranka - fašistična komunajzer-plenilska etato-nasilno-uravnilovska stranka. Je pa zelo lepo, da si sam priznal, da to ni leva, socialistična, socialna niti demokratska stranka. To nikoli ni niti bila, to seveda dobro veš, mona.

Gratulujem za to razodetje o pravem karakterju vaše komunajzarske stranke. Ki potrdi mojo dolgo in konsistentno izrekano trditev, da komunajzari niste levi pač pa zgolj lopovski in fašistoidni tirani z debilno demagoško alibi retoriko o "veselju do socialnega kapitala". In ja, tudi konzervativna stranka je ta vaša stranka, tovariš Brkač-Kričač. Ki bi rada status quo konzervirala za večno. Da obdrži privilegije komunajzer nomenklature, kamor sodiš tudi sam in VašihSvojih maziljencev komufašističnega režima, od sinekurcev do rdečekhmerskih tajkunov in podrepnikov režima.

Link

Ni komentarjev: