nedelja, 19. december 2010

1031239 - anamneza in recept za ozdravitev nacije

[mataj]
> [0512INTER]
> Pahor je res nesposoben,

Janša pa je glavni razlog za to, da je še vedno na oblasti.

Nacija nevešča politične tekme in politične igre na odprti sceni de facto in ne samo fejk polit-pluralistične družbe, je ustoličila vse naše kamariljnike v parlament in na oblastno pozicijo. Ta nacija topogledno brez najmanjšega dvoma boleha za zelo ekstremno obliko motnje, ki jo opisuje in zakoličuje takoimenovani Dunning-Krugerjev učinek.

Ergo, čeprav niso usiglih, kanede, hehe, so posledica tega učinka prav vsi: kalimerovski Janša, nesposobni metložerni ridikul Borat, pritlehno-majhni Murglbaba, tehnokratsko-sluzasti salonski bleferček Rupel, neodgovorno-populistično-staljinistično-boljševišk i nazi-hujskaški Jelinčič, sluzasti pro-rentarsko-skupnoskledno komunajzer-savvy&friednlly redneckovski Žerjav, sluzasto komunajzarski oportunistično-zajedalsko-rentarski Kahel, povzpetno-kešpičkasta Konkubinskaja, tovariš Staljini (pridevniki niso potrebni, hehe), td.

Mejk no mistejk, večni praetorijanci , rdečekhmerska kleptokamarilja, je to hibo nacije detektirala in pričela zavestno eksploatirati že davno davno davno.

Dasiravno ni nikakršnega, niti najmanjšega dvoma, da je slovenska samostojnost in izstop iz Juge bila nujna, tako kot je nujna amputacija spodnjih ekstremitet pod gangreno, postaja zdaj jasno, da pomemben del anamneze in podstati problema predstavlja ravno paradoks samostojnosti, ki je po eni strani bil nujen in predstavlja vedno, danes in čez tisoč let, tisti zdravi del, k svobodi in varnosti hrepeneče nacionalne duše, po drugi je pa zunanji znak hude frustracije, mentalne motnje na ravni nacije, množične psihoze, ki ne le da meji na težje forme nacionalizma v njegovih negativnih formah, pač pa v gotovem obsegu, in gotovih momentih, ne le odkrito koketira s težjimi oblikami nacionalizma in ksenofobije, pač pa je nevaren, kontraproduktiven in naciji škodljiv efekt, ki rigidno homogenizacijo nacije spreminja v otrdelost in neokretnost, ter v hermetično zaprto fritzlovsko klet, ki rojeva najtežje oblike susak-stajl genetičnih devijacij, pa se nam eto na vrhu politične piramide in na polit-sceni vobče sprehajajo politično ultra spačene kreature in celo totalno nesposobni motenci, ki jim v umih 24 ur na dan divjajo zgolj lothuseatrska razmišljanja o koki, dildotih, ekstaziju, špinelih in divjih orgijah vključno s sodomističnimi in seveda tudi spremljajoča razmišljanja kako na izi priti do penezof, ki vse te sladkosti zagotavljajo. "Leba bez motike" bi rekli Eskimi tam nekje iz okolice Guče.

Ta in tak nacionalizem je fritzlovski kleptokamarilji, ki je tu v nas Kranjcef večno na oblasti, to smo že uspeli dojeti, kanede, zagotovil potrebno podstat in card blanche avtorizacijo, da je le ta na eksterni fronti gospodarsko-ksenofobno zapirala prostor nacije pred svežimi vetrovi iz Ksenolanda (t.i.alibi nazi-interesa), na interni fronti pa, kot del iste kartelno-fritzlovske pameti, hostilno eliminirala vsako konkurenco idej, ideologij, političnih doktrin, političnih rešitev, političnih gardov, vsakršne svobode, nejmit...

Anti-prostotržnost, podmizništvo, kartelništvo, nagla eskalacija nagnjenosti k članstvu v tajnih in javnih ekskluzivnih bratovščinah in kartelih, med katerimi tiste, ki vsebujejo podton "nazi" imajo še posebej enostavno pot do uspeha, je splošna psihotična motnja v tej naši deželici in je temeljni razlog zakaj je kdorkoli, Janša, Pahor, Potrč, Murglbaba, v sedlu, ali na vrhu, ali čislan ali od volivcev maziljen.

Glede na to, da vodi pot ozdravitve nacije na srečo ali na žalost po stezicah naravnih prelazov čez gorovje opisanih težav ter inkompetenčno-insuficentnih motenj v veščinskem portfelju nacije, je politpragmatično jasno, da se pot do zelenih pašnikov na drugi strani začne tako, da nacija odvrže nahrbtnik komunajzerizma, da bi sploh lahko preplezala prvo in najvišjo oviro. Nahrbtnik, enim tako privlačen, ker je poln sicer za prehrano itakda nezdravega špeha zajedalskega renatrstva na račun drugih pripadnikov nacije, ter raznoraznih svetlikajočih se fejk bižuterijskih okraskov, ki se jih samo še v zelo zelo izoliranih delih deževnega pragozda domorodcem da podvaliti v zameno za njihove zlate okraske.

Žal to pomeni, da je na prejšnjih volitvah bilo treba iti na volitve in tam obkrožiti Janšo. Žalibog. Ne SLS, ne NSi, ne SNS, pač pa SDS.
V prispodobi torej, "Janšo". Janšo, ki se je ravno v predhodnem mandati bil samodezauviral, da je prav tako skupnoskledarsko-fritzlovski pizdek, ki neprizadeto ohranja po komunajzarih poprej vzakonjeno zajedalstvo, ma za razliko od Pahorja vsaj zna voditi kolono čez planinski prelaz in ne rine ravno v območje plazov, če smem biti slikovit, hehe.

Ker so, to se sedaj, ko padajo maske, zelo jasno vidi, poleg odkrito komunajzarskih levonasredincef - SD, LDS, Zares, Desus, orto-komunajzarski tudi sicer zgolj roftarski in nacionalistični in redneckovski SLS. Občasno pa tudi SNS, vsakič ko je treba podpreti ključne tekovine komunajzerizma, niso pa v podporo le takrat, ko populistično kupujejo ali ohranjajo svoje glasove med najbolj ksenofobno-nacionalistično travmatiziranimi. Kar je predvsem manipulatorsko-neodgovorno nedržavotvorno dejanje. Skratka, dasiravno so njihove akcije včasih v pravo smer, je motivacija in agenda, ki te akcije proži, v bistvu nezdrava in patološka.

Skratka, poleg oguljene fraze, da bi seveda bilo lepo, če bi poleg ponudenih s-komunajzari-simbiotičnih kleptokamariljnih antiprostotržnikov in antisvobodi zavezanih, ki jih imamo v parlamentu, bilo lepo imeti še kako normalno stranko, ki iskreno sledi idejam svobode v vseh njenih oblikah in pomenih, je treba ugotoviti tudi, da ni Janša kriv/zaslužen, da je Pahor na oblasti, ampak 550 tisoč pizdekov, ki zase neutemljeno in neupravičeno arogantno mislijo, da so sposobni presojati, da razumejo gradacijsko lestvico zla na SLO politični sceni, a so hkrati predvsem patološki fritzlovski oportunisti, ker volijo tako kot volijo, predvsem zato, ker zase pričakujejo nezaslužene rente. Kar je esencialno patološki lopovski gard, ne glede na to s koliko alibijevskih leporečnih izgovorov in dobrih namenov, ki tlakujejo pot v pekel, se takšna ravnanja da pospremiti v mudoloških govorih.

Ni problem, da so izbrali Pahorja, da se bi kao izognili Janši, problem je v dani situaciji, da s tem pokažejo, da niso sposobni zložiti lestvico nevarnosti od največje k najmanjši, niti so sposobni zložiti lestvico prioritet, niti so sposobni videti resnico izpod patetično slabe kamuflaže, ki jo uprizarja agitprop. 

Druge nacije iz območja nekoč komunajzeriziranega dela planeta, nacije s podobnim problemom, niso imele dvoma vsaj glede nečesa - vedele so, da komunajzer kamariljo v svojih vrstah morajo škartirati, čeprav je tudi pri njih bilo jasno, da čisto povsem zdrave politične normalnosti ne bodo uzrli vsaj še 100 let, kajti devastacija, ki jo je komunajzerizem pustil v duhu nacije je bibličnih razsežnosti in ga ni uma v celem vesolju, ki je sposoben zapopasti in uvideti čisto celotno razsešnost te ruševine in sistematično dosežene politične zakrnelosti in apatičnosti volivcev. 

Politiki na politični sceni, so samo in zgolj produkt te devastacije. VSI. Šele zdaj se začenjajo pojavljati prvi znanilci, da so na vidiku zares drugačni politiki. Vsa čast Dobremu iz Negove, a četudi častno in rezolutno antikomunajzarski, večna čast in slava mu za to, je tudi on hkrati nosil v sebi tudi breme neke druge, klovnovske neprimernosti za uradno politično vodenje in predstavljanje nacije.

V seštevku - mi smo na žalost topogledno čisti teater absurda. 

Zaradi težkih oblik Dunnig-Kruger ekscesov je veliki del naše nacije vreden pomilovanja spričo očitnega nesladja med lastno samopodobo in dejanskimi praktičnimi ravnanji, ki pinki samopodobo dezauvirajo kot tragikomično patetiko prepotentnih pizdekof. Ko od onih, ki so volili Pahorja slišim sintagmo - "samo da ni Janša", mi je o konkretni osebi, ki to izreče jasno dovolj, da vem, da nadaljna debata nima smisla. 

In ja, dragi moji, ni isto, če kdo reče "samo da niso orto-pravoverni komunajzari, točneje, samo da ni njihova doktrina". Ni, jebiga, to nam dokazujejo Češka, Poljska, Nemčija...

Takšni, ki de facto vztrajno volijo svoje rablje, sodijo v izgubljeno generacijo, ki do svojega bridkega konca, naciji ne bodo dali ničesar več kot samo šum in zavoro, ki bo nacijo držalo v komunistični coni antirpostotržnega kelpto-kartelnega somraka, somraka rentarsko-kartelnega klepto orgijanja, ki ni naravnano na produkcijo svobode, dobrin in progresa, pač pa na izumljanje vedno novih shem delitve in redistribucije naropanega plena med bratovščino, maziljene takšne in drugačne in med lojalne podanike kamarilje. 

Plena naropanega v najslabši fritzlovsko fašistični maniri, naropanega s pomočjo sile in prisile državnega represivnega aparata, naropanega od najboljših sinov in hčera te nacije. Ki hranijo vse nas.

Takšni, ki voljo lastne rablje bi naciji naredili največjo uslugo, če se bi njih 550 tisoč dogovorilo, za da zamenjajo roli z onih 600 taužent volivnih abstinentov. 550k pizdekov tiho ostanejo doma na dan volitev, onih 600k pa končno pride pomagati naciji do normalnosti. hehe.

P.S.

Oni dan sem si z mešanimi občutni, a vseeno afirmativno, v podrobnosti prebral najnovejša pravila glede obveznega opravljanja testa varne vožnje, ki postajajo del pogojev za veljavnost izpita.

Pomislil sem, jebenti, cela nacija bo sčasoma dala skozi ta izpit, pa bo valda ja nekaj haska od tega. Škoda, ker to ne vgradijo kar v normalni portfolio že med treniranjem novih voznikov, pa četudi bi vse šole kandidate napotile v en sam ali par centrov za ta del usposabljanja in preizkusa.

Fino bi bilo, da se sledeč podobni agendi v aspektu političnih volivtev, organiziralo tudi usposabljanje za uporabo volivne pravice in ravnanje z lastno svobodo. Tečaj bi bil obvezen predpogoj za pridobitev licence za uporabo volivne pravice. V naši deželi je to nujno in bi bilo po mojem absolutno koristno za varnost in ohranitev svobode te nacije in vsakega posameznika.

Gradivo, vaje in izpitna vprašanja, ter praktični preizkus bi seveda koncipirali umi, ki so dokazano vešči razumevanju svobode in niso rojeni v naših logih. Kako zakaj?! Za vsak primer, jebenti, eto zakaj!

Link

Ni komentarjev: