torek, 14. december 2010

1025184 - za vse, ki lupetajo o nizki referendumski udeležbi in stroških

[Kocina]
Ne razumem. Odstopiti bi morali neodgovorneži, ki nabijajo z referendumom za 4.500.000,- €, na katerega pride le 14,65 % volilcev. "Za Širco" (pa saj nismo glasovali o njej, ampak o zakonu ki ga je tudi večinsko potrdila stroka) je vseeno glasovalo več, 27,36% udeležencev!

Odstopljeni bi morali biti klepto-rentarski zajedalski fašisto-komunistični zločinci, ki so se namenili krasti od naroda s pomočjo državne prisile pod firmo zakona o RTV. 

Oni, ki so ta referendum zahtevali, omogočili in na njemu glasovali proti zločinskim nameram plenilske fašistične kamarilje, bi pa vsi po vrsti morali dobiti medaljo za zasluge za narod.

Kako vas ni sram, jebenti? Vi se ne pogovarjate o vsebini, ki je, da so smrdljive zločinske ideje rentarskih fašisto-komunistov bile zavrnjene, ker so ultimativno zlobne in maliciozne, ter odkrito oportunistično-kleptoidno-zajedalsko naravnane do davkoplačevalske blagajne. 

In bi bile zavrnjene tudi če bi na volitve prišlo 1,7 milijona volivcev namesto 250 tisoč. Ker bi najverjetneje, po enakem vzorcu najmanj 1,3 milijona glasovalo proti, alpa morda celo 1,6 miljona. A na to niste pomislili? Od kod vam pravica predpostaviti, da če bi prišlo 1,7 mio volivcev, da bi pa vsi ostali glasovali za zločinske namere rentarskih fašisto-komunistov? Za koji kurac bi naj volivci glasovali za to? What's in it for voters/tax payers?

Vas moti, ker imamo tak zakon, da vas na referendumu lahko onemogoči pač tudi "zgolj" 15% volivcev. Niste pa pomislili, da bi še bolj grdo ispušili, če bi volilo vseh 1,7 milijona. Niste, a ne da niste?

P.S.

Paše vam pa zelo diktatura oz. diktat komunajzerizirane manjšine nad večino, ko recimo lahko 550 tisoč prokomunajzer nečastno ravnajočih rentarjev kar naprej oportunistično voli komunajzarje, ker se strahopetno-preračunljivo nečastno zatekajo v rentarjenje na račun onih, ki so v tej družbi žrtve davčne diskriminacije in hudega fašisto-komunističnega etato-nasilnega egalitarizma, po vsebini čistega aparthaida, težkega pol miljarde EUR vsako leto. 

Pol milijarde vsako leto z ničemer upravičljivo, v maniri esencialno čiste divjaške eksproprijacije roma iz žepov najboljših sinov in hčera te nacije, žepov ustvarjalcev vsega, kar od dobrin in keša nastane pri nas, v žepe lopovskih rentarskih komunajzer bratovščin oz. tistih, ki na ta račun uživajo nezaslužene rente. Teh pol miljarde iz žepa točno dolčenega tipa najbolj deprivilegiranega, najmanj potentnega davkozavezanca pa vas nič ne moti, al kak? 500 mio vs. 4,5 mio!

Paše vam tak volivni zakon, zaradi katerega nasilaj manjšine nad večino, vam uspeva vzdrževati komunajzare na poziciji in de facto v veliki meri povsem rainkarniran sistem državnega fašisto-komunajzerizma, beri t.i. "socializma". To vam pa zelo godi, kali ne? Fine, then eat your own shit now.

P.P.S.

Kar se tiče efdeve pizdekov v SLO medijih, ki zdaj krilijo z ročicami, češ kako da je grozno drago, ko se troši 4,5 mio za referendumsko demokracijo, ki je pač zadnji in edini preostali obrambni okop proti povampirjeni in podivjani fašisto-komunistični rentarski klepto-kamarilji, ki je izgubila čisto vse kompase, pa imam za povedati samo to: Sikter Satanovo seme, oportunistično nategunsko levosučno pozersko oné! 

Novinarjem RTV gre v nos referendum, ker se je njim zaluštalo slovenskega tipa dekretnega državnega "kapitalizma" z garantiranimi odjemalci, ki so odjemalci prisilno, ker je državni represivni aparat naperil dolgo puškino cev v zatilje in bruhnil - "plačaj". Zaluštalo se jim je, da bi bili postali podjetje da lahko črpajo benefite, ma ne bi radi hkrati imeli še rizike, ki izhajajp iz logike tekme na prostem trga. E tak ne gre!

Če hočete biti "podjetje" si poglejte onega vašega kolega Voduška, pa si tudi sami naredite podobno TV. hehe, čudo bre od TV. Je pa tipo reskiral in topogledno mu vsa čast. Če pa bi radi delali brez rizika, potem izvolite delati na državnem zavodu. Ki ga bi seveda bilo nujno potrebno čisto spremeniti, ma ne v smer poglabljanja rentarjenja na račun davkoplačevalcev-prisilnih kupcev, ki vam ustreza, pač pa v smer transparence in čistih računov in svobodne izbire in da se davku reče davek.

Nisem namreč opazil, da so se efdeve pizdeki kaj preveč žustro razpisali o miljardah ukradenih po raznoraznih zemonskih kartelnih klanih z asistenco koruptivno-nepotistične komunistične fašisto-kleptoidne kamarilje v državi in med vladajočo politiko, ki jih je v Absurdistanu kot listja in trave. Naši efdeve spački jim pa z ritnicami ploskajo, ker so to "NjihoviSvoji bojda-levi-bojda-levo-bojda-na-sredini". hehe.

Niti so se bognedaj kaj preveč razpisali o 100 miljardah, ki se jih je klepto kamarilja namenila zatemniti in zamegliti, beri ukrasti davkoplačevalcem, na vsakih 40 let iz taistih davkoplačevalskih blagajn. Moti jih pa garjavih 4,5 mio s katerimi zasužnjeno ljudstvo edino še lahko preprečuje ta najhujšo silo. Pohlevnizirano, sistematično zasužnjeno in neofevdalizirano ljudstvo, ki kot kakšna uboga od nikogar ščitena cvetlica naj kljubuje vetrovom komunistično-fašističnega divjanja. 

Ki je, de facto, mimo mehanizmov, kot je referendum, povsem nezaščitena rožica, s svojimi ubogimi gornabregovićevskimi trni. 

Jebite se mone! Jebite se vsi fašisti in fašistoidi, ki vas motijo stroški demokracije in svobode, ne motijo vas pa miljardne in 100-milijardne kraje. Ker jih očitno percipirate sebi v korist. Zelo pritlehno! Zelo nečastno! Zelo sebično! Zelo sramotno! Zelo fritzlovsko!

Link


Ni komentarjev: