sreda, 8. december 2010

1017847 - kaj bi Wikileaks lahko razkril glede arbitražnega sporazuma

[jani639]
me pa zanima kako bi izgledal tvoje obličje če iz vililiksa špricne kaj nas je koštal AS...mejbi 10 minut na samem z obamovim cuckom..

Vidim, da se ti je zelo zamerilo. :-)

Čuj, Jani, četudi bi naš pajacek bil pripravljen kaj dati, da ostane sam 10 minut z Obaminim cuckom, alpa, da mu dopustijo Obamini ženski zaliti paradižnik na vrtu pred Belo hišo, jaz useglih ne odstopim od stališča, da je AS prava in edina rešitev v konstelaciji naših in arvatistanskih političnih zvezd, ki lomastijo tam gori na odru. Vseh po vrsti, brez izjeme. 

Obe strani sta polni nazi-pizdekov, kripto-nacistov, zdravljenih nacistov, patološko motenih šovinistov, domoljubov brez listnice, hehe, običnih nacionalistov, nejmit psihotov z deficitom na podstrešju, ki svoje najave pogosto začenjajo s patptičnim "ponosen sem ker me je pljunilo na svet kot -xxxstanca". Skratka, pester nabor insuficientnih zafrustriranih roftarskih kreatur, od najbolj pogostih nazi-socalistov, ki jih je vzgajala kompartija, preko nazi-fašistekof, tja do nazi-bebčkov običnih. Ki so kao ponosni, da jih je ravno tak pljunilo na vset. Čeprav za to sami niso seveda nič zaslužni. Smejo kvečjemu biti hvaležni, če seveda sploh so, hehe.

Jap, logično, da je tam v galeriji kreatur najti tudi nekaj zdravih nespornih, neteatralnih, nemalicioznih domoljubov, čigar legitimitete in dobronamernosti ne sporim, trdim pa, da bi tudi oni, soočeni z argumenti zainteresirane mednarodne skupnosti, svoje domoljubje močno racionalizirali, da bi končno zares postalo legitimno odgovorno domoljubje, ki se odpoveduje za mednarodno skupnost močno iritantnim gafom izraslim iz kalnih voda ribjega zgodovinskega spomina nemarnih balkanoidov sanjajočih mokre sanje oportunizma potovanja nazaj v zgodovino v vsaki od sprtih strani ugodno konstelacijo. 

Skratka, vsak bi pod težo na mizo položenih argumentov mednarodne skupnosti reagiral na enak, ali vsaj zelo podoben racionalen način, ker bi mu bilo jasno, da vse drugo naciji škodi in jo sramoti in ji za dalj časa zapira številna vrata. Jaz recimo bi stopil pred vse naše hudokurčneže na čelu z Jelinčičem in rekel: Pubeci, predebatirajmo in se odločimo. Jaz sem se po pogovoru z Ameri, Francozi, Nemci, Britanci, EU birokrati in svojo ekipo, že odločil, da sem za AS, če pa boste vi vsi ali večinsko proti, prav, bom odstopil, ker v tako neodgovornem, škodljivem ravnanju do nacije nočem sodelovati.

Ja, lahko z zelo veliko gotovostjo pričakujemo, da bodo ob razkritju "depeš tihe diplomacije" razkrili kako so Ameri pritisnili na Zagreb in Ljubljano. Sam, ne se mi takrat pačiti, ker smo za "tiho diplomaicjo" vsi vedeli, čuj. 

Dobro, navadne ofce nismo vedele kak se tam dobesedno pogovarjajo, še manj smo vedeli kako brutalno neolepšujoče in nediplomatsko ameriški veleposlaništvi iz ZG in LJ poročata v Washington in Langley, ne smemo se pa toliko patetično pačiti in butasto kriliti z ročicami, češ mislili smo, da ipak ni tak vulgarno. Ker globoko v sebi vemo, da je bilo še kako hudo in bluntly, da ne rečem odkrito iskreno brutalno-neposredno, he,he. 

Jaz sem tu v sajberbufeti nekoč ravno v zvezi s tem napisal svoj običajni "Imaginirajmo bratje in sestre..." in skušal dočarati kako so Ameri jebali mater našemu Armani-zapovani ridikul obešalniku in oni hrvatistanski torbičarki s priložnostno kič broško, ki se je prav tak kot naš pajacek med slikanjem z Obamo čisto izgubila revica, pa so ji trije morali dotajčevati, da naj kurčevo torbico odloži fkot djuring fotosešn, medtem ko je ona kao prikupno, v bistvu pa bebavo zmedena, najavljala neki na liniji "Aj no spiik [good] americano...Aj voz Hangari dej bifor jestrdej".

In ja, prepričan sem, Arvatistancem so Ameri še bolj jebali mater, Francozi in britanci pa brez dvoma. Res je, da je na korenček strani šlo za vstop Arvatistancev v EU, ki mimogrede morda v lijepi jim njihovi sploh ne bo do bilo "ja" na referendumu, ma ni nepomebno, da so med "Come to the Jesus meeting" hepeningom Kosorici še za nekajkrat bolj trdo razložil, da je konec zajebancije ter, da svetovne "faktorje" nič ne gane arvatistanski dinaroidni epski haiku tipa "Nećemo dati niti litar našega mora". Obnašajte se racionalno in ne-balkanoidno ne-dinaroidno, ne jebajte nas s pozabljanjem kaj ste že davno podpisali, alpa vas bomo pustili, da se sami jebate s posledicami, ko mi dvignemo roke. Ker se nam ne da več jebati z nekimi tam roftami do nezavesti vedno znova in znova.

Skratka, manevrski prostor je našim in arvatistanskim ridikulom bil tak močno zožen, da še napake niso mogli storiti. hehe. Logično! Če se niti premakniti ne moreš z rdeče preproge, ki so jo za ta namen položili tihodiplomatski Ameri, Francozi, Nemci in Britanci, ni šanse, da stopiš v govno, kali je?

In ja, ni produktivno se kurčiti, da bi ti ali jaz, ali kdorkoli drug v roli premijerja drugače ravnal in Amere, Francoze, Nemce, Britance, steral v tri krasne. Četudi bi premijer bil hudokurčni Jelinčič "osebno&personalno", bi rezultat bil enak. Ker Ameri niso v bistvu nikogar nič silili, samo rekli so, pubeci in pupe drage, na koncu žifcof smo z vami, delajte sicer kar vam volja, ma dvignili bomo roke od vas, pizdeki fuknjeni balkanoidni, potem pa nosite breme posledic, ker 'mamo poln kurac vas in vaših roftarskih ribjespominskih butalizmov. Razlika bi bila le, da bi Jelinčič do konca govoril, da je sicer sam še vedno proti, da pa je odločitev prepustil celotni vladi in se je eto tak izšlo, pa on demokratično sprejema izid, hehe.

Boratek je očitno ridikul, ki ne sodi niti na vrh izvršne oblasti krajevne skupnosti, kaj šele države, pa najsibo še tako mikro, ma AS ni nekaj kar bi mu smeli pripisovati med grehe. Vsebinsko absolutno ne. Lahko pa, da je med komunikacijo storil še taužent gafov, ki ga razodevajo kot ridikula par ekcellence, to pa ja. A to je problem bolj splošne narave, ki z AS nima nikakršne neposredne zveze. Get over it.

Link

Ni komentarjev: