nedelja, 12. december 2010

1022391 - kakšen RTV zakon bi morebiti celo preživel referendum

[FIN-209982]
ta zadeva se 92% volilcem tako gravža, da se jim o tem sploh pogovarjat ne da, zato bo udeležba 8%!

Udeležile se pa zagotovo bodo kompartiji lojalne ofčice. In to že sabaile ob 8.00. Čim se odprejo volišča, najkasneje pa pred mašo h kateri v roftah poslej hodijo tudi komunajzari, hehe.

Komunajzer kamarilja si je omislila uresničitev klepto-komunajzer nirvane, v kateri vsi državljani - lastniki električnega štefca, hehe, damo letno 90 miljonov EUR pod državno prisilo, potem pa še kot dakoplačevalci iz proračuna damo dodatno še neznano koliko meljonov za financiranje "nacionalnih programov" in kot da to ni zadosti nasilja in prisile za eno malo revno nacijo, državni kolhozi v lasti davkozavezancev na veliko razsipavajo davkoplačevalske peneze, ko oglašujejo preko TV, kot da bi v tej državi ne imeli 99% bencinskih servisov Petrol, pa se kao eto Petrol mora reklamirati po TV. Tudi slednje je kraja davkozavezancem. Kraja na tretji način. Na način HDZ-Fimimimedia. HDZ-Fimimedia na podmizniški, hinavksi komunazjer-slovenistanski način. T.i. "zakonita kraja". Le da na Hrvaškem imajo USKOK, ki to detektira in preganja, pri nas smo pa do takih rahlo zakrinkanih oblik ultraškega kleptomanjenja absolutno tolerantni.

In kot da niti to ni zadosti, hoče komunajzer-kleptokamarilja zdaj dodati še četrti način - Ko bodo dobički, bodo denar kar odkrito selili v žepe NjihovihSvojih maziljenih solastnikov slovenskega unikalnega "zavoda-podjetja". Bodo lahko"zakonito kradli" na še en inovativen način. Izumljanje vedno novih načinov t.i. "zakonite kraje", ki bojda "svinjarija je, pregonljiv kriminal pa ni", je že zelo stara šega komunajzer kamarilje v Butalistanu. 

Tako kot šega prisilnega zagotavljanja odjemalcev za maziljena "podjetja", maziljene kartele, maziljena formalna in neformalna bracva, in tovrstna "inovativna nova podjetja", v katerih mračijo in oblačijo pravoverni maziljeni sine-kurci in sine-kurice, ki vabijo komunističnega tirana Kučana na prijetno kramaljanje v studio, kjer ga odkrito malikujejo pred obličjem in obrazom nacije. Ko mu je Mišika Molkova submisivno pohlevno grulila "...iz kje ste črpal pogum, ko ste izpeljal demokratizacijo in sestop z oblasti?" Auuuuuuu, jebote Alah!

P: Jaz sem za preoblikovanje komunističnega kocijančičevskega kolohoza na naslednji način:

1) Ukine se obvezni prispevek. Nič več odjemalcev, ki smo odjemalci-plačniki-kupci, zaradi šmajserja državnih represivnih organof, čigar cev čutimo na zatilju.

2) Uvede se delitev na odprti in kodiran program, pa naj kodiranega/plačljivega gleda kogar to zanima: Lahko pa magari čisto celotno vsebino zakodirajo, ob eliminaciji prisilnega harača, hehe. Pa da vidimo kera mamka bo prostovoljno plačala 20 EUR na mesec, da gleda Maria v nedeljo zvečer in Spomeniko Hiribarko vsake toliko v gosteh pred zrcalom in v nedolžno-belih nobl ćesterfild foteljih pri sinu komunističnega đenerala ki ji da priložnost, da se hvali, češ kako da je "pogumno ustavila desnico". 

Desnico, ki jo ni. Ustavila fatamorgano! Ustavila pravovernim komunazjarom nasprotni ulični rentarski klan, ki je prav tako boljševistično nasilno-uravnilovsko skupnoskledarsko naravnan. Oni mu pa limajo stigmo "desni", ker SLO ofčice, zahvaljujoč tudi RTVSLO, levo enači z dobro, kul in napredno, vse kar stoji nasproti komunajzer kamarilji pa je stigmatizirano kot ne-levo, torej nazadnjaško, skratka kao desno, ker desno je v SLO, zahvaljujoč tudi tem žurnalistom z RTVSLO sopomenka za zlo. Al se pravilno reče spomenka za zlo? hehe.

3) Če si neznani maziljenci manejo roke spričo pričakovanih dobičkov na račun davkozavezancev, a bogamy vidim da tudi žurnalisti RTVSLO silno želijo, da jim delodajalec postane podjetje, s seveda garantirnao dotacijo v višini cca 100 meljonov letno, se dotiranje iz državne blagajne povsem ukine, razen če povsem ukinejo reklame in za limitirane peneze iz proračuna izvajajo strogo "nacionalni program", pa če ga je magari zgolj za par ur med 19 in 22 uro, 19-21, ali celo 19-20. Ena ura, dve uri ali tri urice "nacionalnega" programa, v katerem je dnevnik finančno najdražji produkt.

4) Dnevniki in novice smejo trajati največ 25 minut v enem bloku + napoved vremena. Od tega mora biti najmanj za 90%, torej 22,5 minut recimo pri dnevniku, novic iz Slovenije, ali s Slovenijo povezanega poročanja o mednarodnih dogodkih dneva in največ 2,5 minut novic iz sveta o top dogodkih drugje, ki so se zgodili tisti dan. Če novic iz Republike Slovenistan ni za 22,5 minut ima dnevnik trajati ustrezno manj, ker mašenje z Afganistanom, Iranom, Libanonom, Izraelom, Palestino in podobnimi berglističnimi mašili, po zakonu o RTV ne bi bilo dovovoljeno. 

Boli nas kurac, da so se Palestinci tudi danes puntali, to vem že 30 let vsak dan. Moji starši pa že 60 let to vedo. To ni več novica za nikogar, razen za naše bleferje. Novica bo spet ko nehajo eni na druge metati bombe. In četudi ravno moram trpeti teror v formi produktov neinventivne žurnalistične sinekurije komunajzeriziranega kolhoza RTVSLO, naj mi te jebene libanone in afganistane dajo v konkurenco drugih top dogodkov po svetu, pa če stlačijo vse v 2,5 minut, prav. Sanader ali Libanon, lahko tudi oboje, če gre v 2,5 minut. ne pa 60 minut pačenja z 20 minut reklam za vložke Always, 3 garjave minute novic iz Roftarije in 30 minut libanonov, afganistanov in podobnih jajc. Kot bi bili nekšen jebeni CNN z globalnim dosegom in ne ena obična provincialna roftarska postaja, male nacije, z malim gospodarstvom in z logično malim proračunom, jebenti. 

Ki bi predvsem smela biti izključno neodvisen, politično nepristranski, nacionalni informativno-izobraževalni servis, daleč od umazanih krempljev in strupenih jezikov efdeve spak in agitprop oddelka kompartijinih derivatov v parlamentu in na politični sceni vobče. Ne pa kompartijini kocijančiči in efdeve uredniki in sinovi komunajzer đeneralov, in nekšni spačeni hribarji in marcelštefančiči, ki drukajo za kompartijo, jebenti boga.

5) Predvajanje kakršnihkoli filmov, ki niso izdelek tega zavoda in niso v izobraževalni funkciji znotraj nacionalnega programa - nea bi bilo dovoljeno. Filme naj vrtijo komercialne postaje. HBO, POPTV in podobni. Sem že rekel, da bi poleg RTVSLO tudi vsem drugim postajam, ki oddajajo na teritoriji SLO prepovedal reklame med filmi in informativnimi oddajami.? Če nisem - povem zdaj. Ne pa, da na National Geographics vrtijo reklame za vložke Always v madarščini in romunščini, hehe. Jebali vas vložki Always, beboti!

Prenos športnih dogodkov? Izključno komercialke! I z k l j u č n o! Bergant in oni Stare naj pač premakneta riti in odpeketata na kak kanal ki vrti šport, ni treba da zaradi njunih sinekur plačujemo drage prenose iz Južne Afrike iz davkoplačevalskih žepov, jebote. ne bomo klali bika zato, ker bi nek tovariš rad imel svoj đabest sinekurni biftek.

No, evo, pod zgoraj elaboriranimi pogoji so lahko profitno naravnano "podjetje". Ko davkozavezanci pod prisilo kontribuiramo 0 EUR (Z besedo: N U L A O J R O T O F!)

Če bi naredili tak referendum, bi jaz glasoval za, tako bom pa seveda proti. Ker smo spet iznašli butalistansko-komunajzerizirano rentarsko šabalebaroško "rešitev", ki da je "čist primerljiva drugim v EU", v resnici pa "nije ni slično", tako kot naša "dohodnina" ni "niti slično" skandinavijam in to naš PAYGo ni "niti slično" nemškim in avstrijskim in kot naš "prispevek za zdravstvo in zdravstvo ni "niti slično" "švicarskemu" ipd. 

Sem že napial? Če nisem, evo: Afeže Širca, go home! 

Naj tovarišici Širci NjeniSvoji naredijo lepo partijsko TV , recimo iem naj bo "Al Komaprtija", po vzoru na Al Đaziro, hehe, tako kot je včasih obstajal časopis Komunist, pa naj Širca tam mrači in oblači. In se naj financira iz članarine članov kompartije in iz donacij njihovih podmiznih in nadmiznih bratovščin.

Ne pa da nam vedno več rok tiščijo v davkoplačevalske žepe povsem do kosti že izžetega davkozavezanca. Povrhu jim pa še drage referendume moramo plačevati. Da si oni svoje marifetluke lahko legitimirajo. Če to ni aroganca brez primere, sem jaz Tesla. Fuj!

Link

Ni komentarjev: