petek, 24. december 2010

1038312 - eni tovariši hočejo hrvaško opravičilo za medvojne dogodke

[jani639]
lepo da si kolaboracijo omenil,vredna je vse obsodbe!!

Po podatkih celjskega gestapa je bil celo vodja Slovenske straže v Mariboru. Pred nemškim napadom je obiskoval vasi in župnišča vzdolž avstrijske meje od Dravograda do Lendave in opozarjal Imel je tudi zaupne sestanke z uglednimi ljudmi (župani, župniki, učitelji

na nevarnost pete kolone (nacistov in komunistov)!!!!!!!!!!!!!!!!

users.volja.net/mari...i-c52.html

če general jugovojske brez sramu piše po resnici smo korak naprej...sicer samo korak, pa vendarle

Upssssss! Jani, ne ga srat. Slovenec pa ja ne more biti četnik. Kaj pa če te sliši tovariš precednik državnega sveta, al ka je že oni Blaž Kavčič.
Pa Plemeniti. Pa Murglbaba. Pa kup veseljakov tu na forumu.

Vsi oni zagovarjajo tezo, da je teritorij današnje Slovenije, med WW2 bil ves čas obsijan z psihodeličnimi odtenki blažene božje svetlobe, kot solza čistega boja za svobodo oz. poznal samo zlo nacistof in fašistof na eni strani in glorijo neomadeževane komunistične rdeče domoljubnosti na drugi strani. Pa enmau, enih par recimo domobrceljnof-kolaburcistof, ki so jih seveda "hrabri komunistični domoljubi uspešno izolirali, preko stenčasov diskreditirirali in po potrebi likvidirali", hehe.

Zato oni štejejo, da je SLO nacija bila začela in končala WW2 kot velika glorificirana, antifašistična THE ZAVEZNICA, čeprav niti države zaveznice tam daleč na Zapadu, niti države zaveznice tam daleč na Vastoku o tem nič niso hotele vedeti, ko so vabile na 50-to obletnico zmage nad nazi-fašizmom. Slovenije niso vabili ne v počastitev normandijskih dogodkov, ne v počastitev moskovskih in berlinskih dogodkof. Medsebojno so se pa vabili seveda. Samo nas, strašne zavezanike nad zavezniki pa ne. Auuuuuu! Que nerodno, jebenti!

Zato eto naši polpreteklo preteklost izumljajoči pizdeki terjajo nekšno opravičilo od Hrvatov in današnje Hrvaške, ki so se od našega teritorija, torej nas razlikovali zgolj po tem, da jih je nemško-taljanska soldateska spričo svojih izprijenih interesov tretirala drugače, pa so imeli sprdačino od nazi-fašistične kao države in posledično tudi rasne zakone po vzoru Nemcev in Jasenovac po vzoru nemških kacetov, mi smo pa imeli vsega boga od Rupnika do čislanega Kralja v izgonu in statusa najboljjužne dežele, ki "so mu jo zopet naredili nemško" in še čuda svinjarij, ki, roko na srce, niso bile nikakršna bognedaj volja Slovencev v globalu oz. vobče, ampak izdrkavanje in nasilje raznoraznih do zob oboroženih teroristov nad ubogim plebsom, od nacistov preko fašistov do komunistov. 

Ki so vsi po vrsti plebsu silili svojo izvirno obliko fašizma. In vsak je imel svoj alibi, češ da ima pravico nad ozemljem in nad nasiljem oz. do komande nad plebsom. In komunisti še dodatno mudološko alibi sladkorečenje o nekšnih kao višjih ciljih, ki da so jih zasledovali.

In seveda smo se razlikovali tudi po tem, da so tisti Hrvati, ki so bili hkrati tudi ustaši svojo količino nedolžnih pomorjenih dosegli med letom 1941 in 1945, mi pa potem vse to nadoknadili in presegli tik po koncu vojne leta 1945. Oni izvršili genocid nad svojimi Srbi, Romi in Židi, mi pa povečini kar nad svojimi Slovenci. Da se vidi, da smo mi napredni, bre. 

Sosed naj bo mejak, svojga drugače mislečega je pa treba zatolči, da mu ne bi prišlo na misel konkurirati za oblast, hehe. Alpa danes podmizno onemogočiti, da ne bi konkuriral za posel iz državne blagajne, če ni NašSvoj, hehe. Alpa ga davčno zajedati, ker po tvojem konceptu in politični doktrini ima le ta odigrati rolo surogatnega buržoaznega sovraga režima. "Bogatega" prasca s 1400 EUR mesečne plače. hehe, grejt sakses!

No, potem smo seveda družno mi in Hrvati in Srbi in vsi ostali Jugosi ustvarili še bolj ultrafašistično komunajzarsko državo, ki je nadaljevala s fašističnimi orgijami in zločini in suspenzom svobode. In potem so vsi drugi razen Slovencev svoje komunistične fašistične tvorevine ukinili. Le mi smo nadaljevali utrjevati fašistično komunajzarsko nasilno-uravnilovsko rentarsko-eksproprijativno boljševiško doktrino z isto komu-fašistično garnituro na vrhu države in družbe, le da na novi matriki, zgolj zato, ker je Zapad zapovedal tako, sicer se še pretvarjali ne bi.

In mi takšni in s takšno prakso, mi, ki smo, sicer sledom velike narodove tragedije, imeli sonarodnjake povsod od domobrancev, komunističnih terorističnih prevratniških hord v hostah, ki so ubili največ Slovencev, do gestapa, četnikov, nemške vojske, talijanske vojske, nejmit pač namernih in prisilnih nesrečnikov, namesto da bi bili modro tiho, imamo muda z najvišjih državnih položajev pozivati sosede Hrvate, da se naj vsak Hrvat, tudi tisti, katerih dedje in očetje so že pred našimi ustali proti okupatorjem in za svobodo, pridejo Kavčiču in Jelinčiču in Kacinu osebno opravičiti. Kakšna aroganca in nesramnost par excellence! In kakšna provincialna nediplomatskost in netaktnost.

Bravo alkimisti - tvorci fabrikata t.i. polpretekle preteklosti, bravo! 

No, btw, med pristopnimi pogajanji k EU, če ne bi že prej, bi Hrvati brez težav podpisali deklaracijo o obsodbi nacističnega, fašističnega in komunističnega režima in zločinov. In že davno pred tem v preambulo ustave zapisali, da je hrvaška država utemeljena na antifašizmu. In ustašom niso podelili pokojnin in vojaških časti, za razliko od recimo Kavčiču in zlasti Jelinčiču zelo ljubih bratov Srbov, ki četnikom so. Mi komunizma, beri najhujše oblike fašizma, ne da nismo obsodili, ga celo poveličujemo. Čedalje bolj! Kaj pa če se Hrvati zdaj spomnijo od Kavčiča zahtevati, da se opraviči in to kar celi Evropi? Auuuuuch!

Link

Ni komentarjev: