torek, 28. december 2010

1041985 - Slovenijo lahko reši le še anšlus

[zoro1307]
Ma dej, kurac! A zdej bomo pa z veseljem delali, da nas bodo še bolj ožemali in imeli za norce. Slovenija je joke in jo je treba ukinit in priključit kaki pametnejši politični tvorbi.

Na primer Avstriji. 

P.S. Glavni pogoj: 1000 let ne sme zakonov pisati, niti zakone vsiljevati sjebana absurdistanska pamet (No law inforsment by aboriđinz, bolan!). 5000 let sodnija, tožilstva, policija, dacarija in vse inšpekcijske službe morajo biti strogo in izključno echte-jodlarske. Javni razpisi morajo 50000 let biti pripravljani in izvajani po echte jodlarjih. Niso anglei, ma jebeš ti to, ipak niso Slovenistanci. Izvršna oblast vsaj 2000 let ne sme biti sestavljena iz domorodcev okuženih z đabest-virusom in žepotrp-virusom. 100000 let je treba prepovedati razširjanje rentarsko-zajedalske ideologije slovenistanskih komunajzarof. Vse do konca časof je treba pokojninski in zdravstveni sistem držati stran od politikov - domorodcev, ki v teh dveh sferah vse česar se dotaknejo instantno spremenijo v kurčevo paro alpa fumis vaginalis, penezi pa končajo v žepih tega ali onega žepotrpnega klepto-kamariljnega kartelnega klana. Vsi domorodci pa kot klonirani gagajo, češ penezof ni ker jih sproti damo za zaslužene kakopak pokojnine, hehe. Vedno jim v nulo štima enačba input-output = Nula. Auuuuu, precizen nek folk, jebenti.

Sicer pa, mimo naštetih "minimalnih" omejitev, ki se jih naredi iz higijenske previdnosti, čisto v vse ostalo lahko mirno pripustimo tudi tradicionalno žepotrpno-đabalebaroško naravnane oportunistične domorodce, ki na bogato proliferirajo alibi mudologijo, da žepotrpajo v imenu višjih ciljef. hehe.

Link

Ni komentarjev: