nedelja, 12. december 2010

1022509 - drugarica Spomenka Diklić "Hribar" je zamudila še eno priložnost, da bi bila tiho

Kdo tej siroti daja prostor da lupeta?

Videti ej namreč, da to ženšče večine zadev ne razume, kar pa navidezno razume, oz. je videti, da vsaj površno razume, oz. bi morala razumeti, pa pod težkim bremenom ideološke zarostanosti povsem napačno interpretira. Namerno napačno ali napačno, ker ne šteka, je povsem vseeno. Kajti škoda za nacijo je enaka.

Da niti ne rečem, da ne premore niti trohice sramu za svoja dejanja, s katerimi je pred 20 leti pomagala uradno na kontinuitetni pijedastal ustoličiti nikoli z oblasti odstranjene komuniste-fašiste-rentarske kompartijske nomenklaturne lopove. 

Kaji kurac ima ona zdaj kriliti ročice nad arogantnostjo oblasti, češ da se oblast vede enako arogantno kot prej. Seveda se vede enako arogantno in fašistoidno, saj je ona ista fašisto-komunistična oblast od prej. Že 20@45 v kontinuiteti! na sramoto celotne nacije! Sredi Evrope in znotraj domnevno demokratične in svobodi zaevzane EU! 

A si je tovarišica Spomenka ogledala oddajo od Jelene Aščič o fašističnI Sloveniji in izživljanju njenih podmizniških kleptoidnih spak nad bosanskimi delavci. Ki nam nazorno pokaže razliko med normalno Avstrijo in komunistično-fašistično Slovenijo povsem brez pravne varnosti. Za kogarkoli.

Arogantno fašisto-komunajzarsko oblast, ki jo je ravno ona hitela uradno postaviti na pijedestal, češ "opazila je, da v Sloveniji nevarno narašča antikomunizem (kot bi to bilo kaj negativnega, bogtenimarad), ki ga je ona imela/percipirala za revanšizem, pa je eto uboge sirote od tiranske fašisto-komunistične klepto-kamariljne klike pohitela vrniti nazaj na oblast. Sikter, mona! Sram te je lahko, da se oglašaš.

Ja, res je, mi smo pred 20-imi leti pričakovali, da se komunajzarsko zalego za večno deložira nekam v bližino smetišča zgodovine in da nam s svojih gozdnih pasjih procesij nikdar več ne grozijo in da nam ne vsiljujejo plenilske aparthaidske uravnilovke, ma Spomenka že ve, da smo sanjali preveč, ker ona in še nekaj krtov kompartije so vedeli, da se to ne bo zgodilo, ker ona in njej podobni nasilno-etato-egalitarni rdečekhmerski ideologiji zavezani, tega niso niti v najbolj morastih sanjah želeli dopustiti. 

A so ofčice žal uspeli nategniti, da jim dajo moč o tem odločati. ŽAL! In žal nam bodo spomenke in kučani srali v medijih svojo rdečekhemersko nategunsko potemkinovsko svinjarijo, ki zakriva pravo naravo, motivacije in agende fašistične đabalebaroške rentarske klepto-kamarilje dokler se ne stegnejo. Sikter! Marš v Kočevski Rog v svoj rdečekhmerski kibuc, pa si tam eni drugim serite te komunajzer-ideološke nebuloze in se medsebojno nategujte v žive možgane brez anestezije. Samo stran tace od naših žepov!

Jebite se ofčice, ker ste nasedale in nasedle ultrakomunistki Spomeniki. Ki nam tudi zdaj z linije komaprtije interpretira kdo so abstraktni "kapitalisti", ki da so nas ugonobili. KAo eto, rabimo socializme nazaj! Saj ga imamo. Ker nikamor ni šel. Reče se mu pa poslej državni kapitalizem s primesmi kapitalizma rdečkhemreskega tajkunskega velekapitala, ki je nadomestil del nomenklature. 

In ja tovarišica Spomenka, začelo se je tajkunjenje natančno onega dne ko sta vidva z Bučkarjem in še nekaterimi iz DEMOS odšli pokloniti se komunističnim mogulom in jim uradno izročiti oblast v roke. Tistega dne se je začelo in ne s strahom Bineka Kordeža, Šrota in Jankovića od Janševega mandata. Binek je zgolj patetičen zamudnik. 

Skrivaš pa ti, tovarišica Spomenka, kot kača noge, da so te tajkuni in njihovi vazali v oblastni strukturi tvoji tovariši, oni isti, ki si jim hitela izročiti oblast tudi uradno v roke. Kajti, neuradno je vsem jasno, da jo nikdar niso niti izpustili. "Sestop" je bila komunajzarska "žvaka-za-seljaka".

Link

Ni komentarjev: