četrtek, 9. december 2010

1020415 - ali nam kamarilja z lansiranjem narko "afere" morebiti hoče kaj prikriti

[kaja2222]
Ja, moje mnenje je, da tale reč z drogami prikriva kake hujše lumparije. Zelo dobra kost za glodanje, medtem pa.... se tam nekje nekaj kuha. Saj ne dvomim, da se drogira ona al pa Pahor, toda v teh časih je treba imet oči in ušesa na preži. Med tem, ko mi razglabljamo o naših drogiranik ministrih, nam oni spet pripravljajo kako neprijetno presenečenje.

Kuha se kuha, kobajagi "pokojninska reforma", v bistvu pa rop dveh tisočletij v višini 100 milijard EUR na vsake 40 let. Minimum!
Ofčice pa blejajo in bolščijo v Kresalko ko v kamero sere o tem kako da je proti drogam in podobno, kot kakšna šolarka, ki so jo zalotili zakajeno pred straniščem. Ter v Borata, ki prosi, da mu povedo koliko testov je zadosti. En sam test, bebone, en sam. Za oba - test las. Pri neodvisni inštituciji. hehe.

P.S. Daleč smo prišli, zelo daleč. Premijer in ministrica za notranje zadeve naciji lamentirata o kokainu in ekstaziju, ministrica pa povrhu pred nekaj meseci povezana z afero posiljeni bullmastifi. Ehhh, ovčice butalistanke, ko vas jebe, idioti prfuknjeni. Še naprej blejajte naokoli butalizme tipa "Samo da Janša ni". Volili ste pizdeke motnih pogledov in prepotenih suknjičev, imejte jih. In ko vas jebe išo raz.

Link

Ni komentarjev: