torek, 21. december 2010

1033249 - kamariljina "reformiranja" a la Nategunae Carniolus maximus

"Če bi ta denar imeli v sefu, ta ne bi bil obdavčen, torej gre za dvojno obdavčenje in to ni pošteno," je v zagovoru doktorata med drugim povedal 32-letni Snežič. Drago vrednotenje nepremičnin, ki je osnova za nove davke, bo treba večkrat ažurirati, svari Snežič.

Evo, sodržavljani moji. To je še ena taka izjava, ki razkriva standardni eksces slovenske oblasti znan pod latinskim imenom Nategunae Carniolus maximus - v prevodu: Bilo kuda komufašizem svuda.
Spet bomo poslušali, da smo "v nulo isti ko EU, pljunjena UK al Švica, al Avstrija itd... a v bistvu "nije ni slično". Jebenti cono komunističnega nategunskega somraka. Fuj!

Na misel mi žal spet pride samo še "Jeba moten komunajzerfašistoidni režim zmedene državljane na suho in brez anestezije dritto v odprte možgane".
Jebe-lud-zbunjenog, ki se vedno začne enako: So reforme nujne? So! OK potem jih bomo naredili. Seveda tako, da bomo še bolj ekstremizirali, torej tudi absurdizirali sedanje total-komuanjzerizirano stanje. hehe. Usi za reforme - usi glih, a usi imamo v mislih neki drugega. Grejt sakses.

In mejk no mistejk, razlog, da so vse naše "rešitve" nategunske in zblojene ni to, da so naši režimski pizdeki bognedaj naivni butalčki, nezavedajoči se svojih dejanj, pa se jim kao slučajno godi, da čisto vse česar se dotaknejo instantno morfira v zblojen kup kurjega dreka. Da nam iz države namesto Avstrije naredijo bananaripablik gubernijo, v kateri divjajo in ordinirajo narko-karteli.

Ne, pubeci in pupe moje, vse to je namerno, sistematično, zarotniško-premišljeno. Vse to je na liniji vektorja - Državni fašisto-komunajzerizirani uravnilovsko-rentarski podmizno-kartelni kapitalizem , oz. t.i. "socializem" za vsako ceno.

Začnejo na verbalno agitpropovski ravni s pravimi idejami in parolami, ki so normalne tudi v normalnih deželah, potem zraven v enačbo dodajo komunajzerizem, beri lopovluk in zajedanje in Bingo! - dobimo še slabše stanje, kot smo ga imeli. 

Podobno tako, kot je El Comandante na Kubi napovedal drastične reforme. Ampak takšne, da bo še več socializma. In natančno to živimo tudi mi. Že 20@45.

Tako je z nepremičninskim zakonom, tako je zdaj s pokojninsko reformo, tako bo jutri z dohodninsko (in že od 1.1.2011 že z dohodninsko novelo) in tako bo z vsem.

Naši rdečekhmerski alkimisti delajo "reforme" tako, da bo še več komunajzer-fašizma, davki in paradavki še bolj do kosti, nasilna uravnilovka povsod, netransparentno onegavljenje in uravnilovka in očitna kraja v aspektu PAYGo in tako bo tudi z "zdravstveno reformo" in tako bo z vsem.

Semolič bo neki časa glumil, da je srdito proti, potem bodo pa naši vrli ustavni sodniki " u imenji zaššite parijadka i gasudarstva" kratkomalo prepovedali referendum. In imeli bomo končno tudi najbolj odkrito fašistično dejanje režima, da bolj odkritega fašističnega dejanja ne bi moglo biti. Mi pa lepo vratove mirno na tnalo. Grejt sakses, dragi moji, grejt grejt sakses!

Link

Ni komentarjev: