nedelja, 5. december 2010

1013758 - v čem se slovensko volilno telo loči od tistih v normalnejših državah

[PapaStrumpf]
Poanta je še v nečem in tole bi bilo dobro, da razumejo predvsem naši majstri: Interneta se NE DA cenzurirati. Kdor poskusi kaj takšnega, je politično mrtev. Takoj in brezpogojno...

Čuj Tatek, s tabo sem v vsemu, razen v nečem. 

Pri nas bi naša fašisto-komunistična klepto-kartelna klika, brez težav, ne le cenzurirala, pač pa celo ukinila internet, delno ali v celoti, ni razlike. In mejk no mistejk, ez vi spiik, staljinistične kreature bićakćijske v sobanah vladajoče komunistične nomenklature snujejo zakone, ki so hujši od vsega, kar se zdaj dogaja Assangeju. Komunistična smrdljiva udbo-fašistična klika ta moment snuje reinkarnacijo 133 člena per partes na več mestih v zakonodaji Absurdistana.

Zakaj mislim, da se to nam lahko zgodi brez težav? 

Zato, ker mi nimamo volivno telo, kot recimo Grčija, ki na ulicah razjeba vse na prafaktorje, ko ji kleptokamarilja stopi na žulj; nimamo niti volivnega telesa Francije, da se na veliko manjše ekscese odzove z več mesecev trajajočimi protesti, javnimi demonstracijami nezadovoljstva in nasprotovanja, nimamo niti volivnega telesa Soedinenih Štatof Jameriki, Nemčije, Srbije, Nejmit... Celo Kitajske ne. RImember Tiananmen. 

Ker mi imamo volivno truplo. Tako kot Severna Koreja. In Kuba. Katere truplo je vsaj temperamentno, hehe.

Truplo, ki ne le ne kaže znakov življenja, pač pa je že davno prestopoilo črto onkraj katere se začne "stanje terminalnega razkroja". Razkroja, ki galopirajoče napreduje in smrdi do neba. In obstaja celo možnost okužbe, takda se našega volivnega trupla že vsak previden na novo v politko potencialno vstopajoči, na široko ogiba, pa na našo smrdljivo sceno raje ne vstopi. Sploh ni zainteresiranih, ki se bi s totim truplom želeli ukvarjati.

Povrhu gre pri našem volivnem truplu za obskurno truplo patetično pohlevne ofce. Katere umsko udejstvovanje preden se je truplo stegnilo, je na vrh pogrebne agencije zavihtelo tako absurdno kamariljo, da trupla nihče več nima namere niti spodobno zagrebsti. Leži tam negibno in se razkraja naprej. 

Uvajajo zakon s katerim bodo ukradli 100 milijard na vsakih 40 let - volivno truplo negibno leži naprej; najavljajo še višjo davko-paradavčno obremenitev dela, volivno truplo negibno leži naprej; najavljajo poglobitev aparthaidske diskriminacije kjer bo dispariteta med enimi konkretnimi davkozavezanci - delovnim plebsom in ostalimi davkozavezanci še bolj poglobljena, truplo leži naprej negibno....Ukinejo Internet, truplo ne miga. Kaj pa bo truplu internet, koneckoncef, kanede?

P.S. 

Je pa zanimivo, da ima toto naše volivno truplo nekšne posebne vudu zombijevske moči.
Kadarkoli fašisto-komunajzarska kamarilja organizira pasje procesije, na katerih obujajo spomine na morilske pohode komunajzarskih klavcev nad lastno nacijo, truplo nenaravno oživi, vstane in sledi svojim komunajzarskim voždom pohlevno a strastno instrumno, da tam celo aplavdira. 

Ko tovariš Semuljići organizira prevratniško drhalno ulicotacanje namenjeno groziti med-vladi iz rodu Neposvečenih praetorijancef, zombijevsko volivno truplo ustane in ulicotaca za tovarišem Semuljićem. 

Ko med-vlada zmoti 65-letno nirvano oz. idilo kohabitiranja ptičice čistilke N571-H572 na plečih fašisto-komunajzarskega režima, se cvetober, glava takorekoč našega trupla zbudi in v tujino pošlje protest, češ, "dajte nam nazaj našo fašistično-komunistično kliko, edino pod njimi se čutimo govoro-svobodne. Ker nam oni brez omejitev dopuščajo, da jih častimo, malikujemo, poveličujemo, njihovo doktrino pa v ume nacije agitpropofsko agresivno vlivamo 24 ur na dan, s ciljem iz vsakega Slovenca narediti komunajzarsko umsko postojanko. Fakat svoboda govora, hehe.

Cvetober našega trupla je histerično krilil z ročicami, češ "levica" gor "levica" dol, "levica" sem , "levica" tja, ka te naj "levica" itd... Tolk jih je skrbelo sirote, da fašisto-komunistična klepto-kamariljna klika bognedaj ne bi ostala brez oblastne pozicije še kakšne mandat. Vsak absurdistanski žurnalistek zase je imel svojo disertacijo ka te naj počne "levica", da bo spet na praetorijanski poziciji.

In ko jim je primerno obdelano volivno truplo s pomočjo svoje abstinentske truplo-negibnosti spet darovalo njihovo klepto-kamariljo nazaj na praetorijansko pozicijo, so odtlej spet fsi pomirjeni in srečni in zasanjani in lenobno negibni in tovariša Markeš in Miheljak spet lagodno v TiVu studijih širom absurdistanskega arhipelaga Gulag naciji razodevajo patološkost "desnice" in "pametnost" volivnega trupla, ki da je umno in razumno izvolilo "levico". Spet! Baš ćudim!

In poslej tudi oni, cvetoberi naši absurdistanski, povečini, razen pač častnih izjem, povečini iz Financ, hehe, ležijo tam negibno, tak, kot preostanek trupla. In bi ob ukinitvi interneta po svojih božanstvih bili imeli nič proti. Protestirali bi pa seveda violentno in eruptivno, če se bi kakšna, bognedaj uzurpacija interneta zgodila v času kakšnega bognedaj novega mandata, bognedaj nekomunistične, bognedaj vlade, bognedaj spet. To bi nemudoma razglasili za "neoliberalno fašistično divjanje". O tem ne dvomim. Pa še kakšnemu ekstremnemu levičarju , jataku naših komunajzarof tam v Bruslju, bi spet dojavili, da se ima pojaviti na TiVu v prajmtajm in obsoditi divjanje slovenistanskih neo-kakopak-liberalcef iz vrst "kakopak-desnice", ki da je strašno kršenje EU pravil. hehe.

Link

Ni komentarjev: