torek, 28. december 2010

1042140 - bojevanje s finančnimi škandali na eni in drugi strani Karavank (in tudi Kolpe)

[jani639]
en sama besedica,oziroma dve...
hypo-bank
PS:a ni zanimivo da o tej avstrijaki svetli točki neja pišejo skoraj nič

Ja Jani, HypoBank trenutno v Avstriji jebeno temeljito preiskujejo. Hrvati tudi.

V SLO pa ništa.

Sicer pa, količina pizdekov, ki nasanja žepotrpni grabež, tudi v Avstriji ni baš čista nula, je pa zagotovo drastično in bistveno manjša kot pri nas. Ni bilo komunajzer eksperimenat, ni bilo komunajzer disrupcije, ni bilo devastacije in po komunajzer đabest-rentarski zajedalski doktrini povzročenega totalnega moralnega razkroja.

Še nekaj moraš vedeti - HypoBank svinjarije so po teritorijalnosti in ljokaciji hepeninga samega, v glavnem locirane v bivši Jugi. Po naključju? Ne bi rekel! Jodlar ve na katerem dvorišču ni dovoljeno nesankcionirano srati. Ven dobro, mona! hehe.

Hypo bank je bil operacija narejena specialno zaradi unikalnih once-in-a-lifetime priložnosti, ki so se odprle z odpiranjem Juge, za te reči imajo jodlarčki nos. Dovolj bi profitirali, čeudi bi delovali enako pošteno kto v Avstriji, ma...

...ma, ko so jodlarski, kvartalne-rezultate in visoke profite loveči pizduni doumeli, da so na ozmelju bivše Juge nič manj kot servis kleptoidni vladajoči kamarilji v novih Jugo državah, se jim je Marija prikazala, ker so vedeli, da se do matične domovine vse skupaj da dokaj dobro zablefirati kot bizines az južual, ter v standardne transakcije zaobjeti, ravno zato, ker so jim v balko banana rapublikah hrbte krili nič manj kot sanaderji. Y mesići bogami tudi! Y slovenska eldees klika celotna. Kleptoidna vrhuška na roparskem pohodu, takorekoč.

Bodi pozoren, poglej si od blizu avstrijsko preiskavo in končni rezultat, da ne rečem, da so že dosedanji ukrepi čisto nekaj drugega od naših slovenistanckih "nihče ni kriv - ukradeno pa stotine milijard" pristopov. Tu je vidiš glavna razlika, ne pa v tem, da bi vsi jodlarji bili angeli. 

In znova podčrtam, če v jodlariji na njihovo število prebivalcev 100 pizdekov poskusi hypo-gimnastiko, v SLO pa 30000 klepto pizdekov, potem je to drastična razlika. V jodlarof je to pač redek eksces, ki ga povrhu drastično in učinkovito sankcionirajo, pri nas je pa bolezen, institucionaliziran kriminal, totalen razkroj, ki se ga ne le ne sankcionira, celo pod preprogo se ga proaktivno pometa, prikriva, opravičuje, čisla, poveličuje, kot normalnega utemeljuje, napačno in cinično za normalen kapitalizem misinterpretira in, above all, za nazi-interes proklamira.

Če ti v kampir njivo velikosti avstrijske pride 10 koloradskih hroščev, je to pičkin dim od nadloge, če pa 5 krat manjšo slovensko njivico napade 30 taužent koloradarjev, ki jih spremlja še 550 taužent po rentarskem deležu hlastajočih gosenic, ki s koloradarji lepo kohabitirajo, vsi se pa delajo da ne enih ne drugih ni, s tiste njive se kampirja bogami ne bodo najedli, hehe. 

Ni isto, pa da ga jebeš. V nas bulano do amena, v njih pač eksces, statistično razložljiva nadloga, proti kateri se vse zdrave države pretežno uspešno borijo.

S čim se pa naj i borimo? Z doživljenjsko leno, nesposobno, inkapacitivno, insuficientno, cincavo, kupljivo in na sto drugih načino sjebano pristransko kamarljo, ki si drzne sebi reči sodnija? Fuj!

Link

Ni komentarjev: