četrtek, 23. december 2010

1036636 - pozicioniranje predhodnikov komunajzerjev v srednjem veku

[pitchbulbpikacom]
Taki kot si ti so v srednjem veku slepo verjeli v čarovnice in da je zemlja brezpogojno ravna... :-)

Kar tolaži se. To so verjeli taki kot ti. Takrat so verjeli v dogmo, da je zemlja ravna, danes pa v dogmo, da je kompartijska tekovina nedotakljiva in edina dibra za Slovence. Ves čas pa, seveda zmotno, zase mislili da so napredni in svobodni in razumniki in to pa to. hehe.

Ko je cerkev sežgala Giordana Bruna so takšni kot ti stali ob grmadi in tulili o blasfemiji in hereziji. 

Let me give you a hint: sem za kapitalizem = zemlja je okrogla, sem za komunajzerizem = zemlja je ravna. Does this ring any bell, dude?

Verniki kompartije, poklicni levakarji, salonski levičarji, rdečkhmerski rentarski đabalebaroški talibani skratka, vsi po vrsti bolehate za isto boleznijo zmanjšane prištevnosti, ko gre za vmeščanje vas samih po vas samih v družbene kontekste danes in hipotetično v preteklosti. 

Pa eto, sledom te arogantne in hudokurčno prepotentne miselnosti, osovražene vam "desničarje" radi masovno vmeščate med redneck pizdeke, neizobraženo ruljo, ki da slepo sledi đeneralu Janši, vi ste pa striktno na liniji kompartije seveda povsem sponatano, iz čiste svobodmiselnosti, širokosti vaših pogledov, vas v to nikakršen Janša alpa bognedaj Murglbaba ne sili niti ne motivira, vi ste za kompartijo in tekovine in večno trajanje oblasti kompartijskega režima kar sami od sebe, ker ste pač tak "razgledani". Buuuuuuhahaha! Grohotom se smejem, maestro moj, grohotom.

Sicer pa človek ne ve kaj je večja tragedija in večji gnus, da ste za lopovski-nategunsko-paraziterski komunajzerizem, ker se vsebine zavedate, al zato, ker se ne.

Ekstrem vseh ekstremov take miselnosti je pa luč sveta zagledal, ko so pizdeki iz Falange N571-H572 v tujino odposlali dramatično sporočilo, ki se je glasilo: "Draga tujina, pomagajte nam, mi žurnalisti Slovenistana (V turističnih brošurah naš naravni habitat najdete pod popularnimi imeni Butalistan in Absurdistan) se pod vsako, razen pod ortodoksno pravoverno komunistično oblastjo čutimo zatirane, cenzurirane, preganjane takorekoč, hehe. In to kar avtomatično in apriorno.

Od leta 1945 do leta 2004, ko so na poziciji bili pravoverni komunisti smo se počutli svobodne in uživali novinarsko svobodo, nirvano v vseh psihodeličnih odtenkih rdeče barve takorekoč, pa smo lahko do nezavesti hvalili režim in pomagali povzdigovati komunajzarsko doktrino in pomagali graditi sistem komunajzerizma, zdušno in strastno poniglavo asistirali režimu pri nategih ljudstva bibličnih razsežnosti, ko je pa nastopila prva in edina oblastna pozicija, ki ni bila pravoverno-komunistična, je takoj po pravnomočni razglasitvi zmage teh zlodejev, takorekoč že v prvi mikrosekundi, prišlo do nenadnega obrata, pa smo eto začeli trpeti nevideno trplejne. Mejdej, mejdej, mejdej...!

Vi se ob branju knjig, ki opisujejo puntarje iz preteklosti seveda identificiate z oz. vidite med puntarji. Tako kot se Linda Globokogrlič rada identificira z Marijo, ki je nedolžna zanosila. Skratka, bolehate za Linda sindromom.

Temeljem česa o sebi mislite, da bi bili puntarji proti režimu, jebenti? Če ste danes strogo prorežimski, bi tudi takrat bili prorežimski. Dost logično, kanede? 

Oportunistični rentarski pohlevnizirani prorežimski možgansko oprani pizdeki, ki zase zmotno mislijo, da so svobodni in svobodomiselni. Patetika. Takrat bi ploskali inkviziciji, danes pa ploskate kompartiji in udbaškim kreaturam, ki se medsebojno odlikujejo in zavračajo EU deklaracije o obsodbi zločinskih režimov in kličete po ponovni uvedbi inkvizitornih kompartijskih metod, da utišate internetne rogovileže. Ki vam blatijo Lik, Delo in svete mogulske ikone, ter temeljne doktrinarne zamisli vaše komaprtije, Marxa & Engelsa, itd...hehe. Deja vu, maestro moj Deja vu!

Link

Ni komentarjev: