ponedeljek, 6. december 2010

1015016 - reforme po Janševo in kamariljino

Tako je. Navidezno ni bilo videti veliko, navidezno ni bila videti drastična reforma, a v resnici je šlo za zelo pomembno dejanje demontaže kompartijinega koncepta sinekurnega odlagališča kompartiji lojalnih praetorijanskih vojščakov, financiranega prisilno iz žepov davkozavezancev - prisilnih članov, skratka šlo je za znani koncept kompartije v domeni prikritega obdavčenja oz. v konkretnem primeru celo esencialno čistega reketiranja. In seveda, četudi malenkost v primerjavi s sicer žal neopravljenimi drugimi reformami, človeka je ta konkretna poteza Janševe vlade zelo razveselila, kanede. hehe.

Zdaj je treba nadaljevati in legitimiteto predstavljanja/zastopanja delodajalcev tej obskurni organizaciji zožiti na "predstavljanje tistih delodajalcev, ki so člani tega kluba". Izključno njih in nikogar drugega!

Škoda, da se je Janša sam a slišim da so ga njegovi pribočniki prav tako zelo agilno takrat prepričevali stopiti v živo blato smrdljivega močvirja prizadevanja za še en mandat za svako ceno. Češ toto je politpragmatizem, čuj. Moj kurac politpragmatizem! Ki nas je kot nacijo oropal pravih globokih reform in najgloblje možne demontaže komunajzerizma, ki bi kartelne in podobne reketarske svinjarije tipa GZS odplaknile iz sistema. Kdo jih naj? Komunajzari, ki so tak sistem ustoličili in ga srdito branijo tudi zdaj?! Ko pa se kao gredo "reforme", v bistvu ta sjebani sistem drastično poglabljajo. In temu rečejo "drastična reforma". Ja, seveda, seveda, reforma, ma v napačno smer. Takšna reforma, ki se jo da ponazoriti z naslednjim: Odprava suženjstva, ki predvideva odpravo paznikov na plantaži bombaža, ma hkrati uvaja trojno elektrificirano ograjo okoli plantaže in ukrepe, ki sužnjem jemlje voljo, da spizdijo iz suženjstva. hehe. Poglejte našo "pokojninsko reformo".

V Sloveniji vsako leto na sceno/trg stopi nov rod nadebudnežev, ki si domišljajo, da so izumili toplo vodo, ker imajo idejo kako sebi, s pomočjo državne prisile seveda, zagotoviti odjemalce, ki se njihovim umotvorom ne morejo izmakniti. V okolju jih pa hvalijo "On ti je pameten ko strela, veš, on se je domislil, da bi ustanovil topa-to, pol je pa izlobiral, ker pozna tega-pa-tega, da je država to naredila za obvezno. hehe. In - fuj, mamico vam đabalebaroško! Sikter na prostem trgu ponuditi svoje veleumne zamisli, pa da vas vidimo, kako v obupnem poskusu uveljavitve na prostem trgu, v dragih reklamnih kampanjah hvalite svoje ideje, kot bi bile kozmodiski in shujševalne kremice, jebenti!

P.S. Osebno sem pričal pohvalam Janševi odpravi prisilnega članstva celo od orto podpornikov kompartije oz. podpornikov kao leve kao na sredini kao koalicije. Go figure!

Toliko o tem kdo sploh ima rad, da mu nekdo vsili reket. Pa četudi je njegov lastni brat. Bilo se je godilo klasično: "Smo bratje, ma denarnice nam niso sestre, kameradi moji!"

P.P.S. Naj gre še to v zapisnik: Slovenija ima politični sistem in ustroj države poln anti-prostotržnih in oz. kar esencialno čistih kartelnih in monopolnih praks, ki se vse godijo vzdolž vektorja načela, po državi prisilno zagotovljenih prisilnih odjemalcev "storitev" nekšnih kao potrebnih agencij in od državnega boga vsiljenih izvajalcev ali celo čistih sinekurnih đabalebarošev - klasičnih reketarskih skupin, a la ta GZS, ki cuzajo svoje nezaslužene in z ničemer utemeljive rente. 

Od zdravnikov, ki so prisilno v svoji zbornici, preko obrtnikov, notarjev, do raznoraznih agencij. Vsi so od boga dani in obvezni.

Še kurčevo čiščenje in pregledovanje dimnikov, so spravili v takšno obliko, čeprav se je cilj dalo veliko bolje doseči s prostotržno zastavljeno ureditvijo. In ločitvijo izvajanja, v katero se država nima kaj vmešavati, od nadzora, ki bi moral prav tako biti prostotržni. Izberi si poljubnega certificiranega izvajalca, da izvede pregled in meritve, le tega pa država zgolj obveže rezultate dostaviti lokalni upravi, ki je odgovorna za zagotovitev požarne varnosti.

Jok bre, oni so morali nekomu po dekretu zagotoviti monopolno-kartelni položaj. Najbrž Pahor ali kakšne njegov minister ima strica dimnikarja, hehe. Suljo Ibrišbegović iz Škoflce pr Lublan, posvečen maziljeni dimnikar s koncesijo, je pa nemudoma pričel po državi razpošiljati grozilna pisma in od državljanov terjati, da ga, kot bi šlo za Mohameda samega, čakajo cel delovni dan, češ, on bo enkrat tisti dan prišel mimo, če mu rata, pa naj bo nekdo v čistem spodnjem perilu na voljo ko on - gospod od države posvečeni dimnikar blagovoli vizitirati. Na koncu pa dikslejmer in grožnje s kaznimi ter podobna fašistoidna in udbaško-gestapovska jajca. Grejt sakses! Grejt sakses fašistična državica moja tisočerih kartelov in monopolov pod okriljem državnega represivnega aparata, pizda ti materina!

Včasih se vprašam, ali toti naši umsko moteni drafterji absurdistanske boljševiškorevolucionarne-fašistodine zakonodaje tudi fukajo vse svoje pupe prisilno pod grožnjo intervence "državnih organof". Vsekakor gre za podobno miselnost. Kajti z Lune je s prostim očesom vidno, da gre za pizdeke s psihološkim profilom posiljevalca. Imaginirajmo: "... državni organi, ajde ufatite mi ene par pup, da jih posilim. Ker na prostem trgu nisem sposoben prepričati nobene. Alpa če doma, ali med nečakinjami izsilim kakšno, ki je še na meji pedofilije in se ji še ne sanja čisto do konca ka te je to seks, ali pa je celo kar še globoko v coni pedofilije". Fuj, pizdeki neviteški, incestuozno moteni, otok Susak stajl pokvečeni in posiljevalski, ki ste nam darovali vso to nečastno in sramotno zaknodajo! Kak je že rekel oni Mitjaška - "Povprečen model na kmetijah tam v coni kočevske zaprte cone fuka z ženo, hčerko, nečakinjo, taščo in še s kom. Darko Najvro je očitno tudi rezultat enega takega hepeninga." hehe, nekšen kočevski Susak. Bilo kuda incest, prisila in monopol svuda. Pol ti pa kakšen tak model nekega dne konča nekje v državnih sobanah in nam draftira zakone. 45 let. Celo karijero, hehe.

Link

Ni komentarjev: